ons 27 feb. | Gällivare Folkets Hus

Djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten!

Workshoppa med Cecilia Duberg, organisationspsykolog och mental tränare. Vissa dagar tränar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team att nå toppresultat, andra leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från "att göra".
Registrering är stängd
Djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten!

Tid och plats

27 feb. 2019 18:00 – 20:00
Gällivare Folkets Hus, Hantverkaregatan 5-7, 982 31 Gällivare, Sverige

Om evenemanget

Cecilia har 15 års erfarenhet av att utveckla högpresterande individer, team och ledningsgrupper. Under vår workshop kommer hon träna er i konsten att hantera elefanterna i rummet.

Cecilia lyfter - med pricksäkerhet och humor - det som händer inom och mellan människor som vill lyckas med förändring och må bra längs resans gång. På ett konkret och underhållande sätt ger hon nycklarna till att utvecklas av utmaningar, istället för att känna sig överkörd av dem. Vetenskaplig förankring och lång erfarenhet bygger den här workshopen, som handlar om vad som bygger starka relationer i en tid då vi behöver dem som mest.

Baserat på den populära boken ELEFANTEFFEKTEN, uppföljaren till succé-debuten LEJONAGENDAN - fördjupar vi oss i det viktigaste äventyret vi någonsin kommer göra: det gemensamma.

I pausen hålls "Väx-med-Spira-mässa" och mingel med fika som gör gott.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Biljett workshop Cecilia Duber
    550 kr
    550 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang