tors 19 juli | Quality Hotel Lapland

Kärlekens Omtanke med Daniel Mendoza (1)

En föreläsning som kan förändra ditt liv.
Fullbokat! Kontakta info@spiraconnect.se för eventuella restplatser
Kärlekens Omtanke med Daniel Mendoza (1)

Tid och plats

19 juli 2018 19:00 – 23:00
Quality Hotel Lapland, Lasarettsgatan 1, 982 31 Gällivare, Sverige

Om evenemanget

Daniel vill med sin föreläsning inspirera och ge insikter att ta med sig, som förhoppningsvis räcker länge, kanske hela livet. Att öka medvetenheten om att vi som individer kan påverka genom vårt sätt att tänka och agera, och att välja utifrån det goda för att skapa en mer kärleksfull omvärld och att tillåta oss att vara mer kärleksfulla mot oss själva.

Du får ta del av Daniels historia där han berättar anekdoter ur sitt eget liv, från sin mycket mörka barndom och de val han gjorde för att bli fri från sitt arv och för att inte fastna i det negativa bruset och inte heller leva i hat och vrede. Han pratar om hur vi som individer har ett val att välja att kunna fokusera utifrån godhet och tillit hur vi vill vara som medmänniskor, som föräldrar, som vänner, som kollegor.

Daniel har en sällsynt förmåga att formulera sig för att trollbinda både sina åhörare och läsare. Hans debutroman har höjts till skyarna och han har därefter även utkommit med en vacker diktsamling.

Föreläsningen avslutas med att den som vill kan stanna kvar för att få höra Daniel kort läsa några stycken ur sina böcker. Då finns också tid för mingel med boksignering och information från några av Spiras samarbetspartners och nätverks-deltagare.

Fotografi; Pernilla Danielsson

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Parkett
    350 kr
    350 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang